2013年1月30日星期三

bære ugg Highkoo støvler rød 5765 for tur

Lange roterende platespiller, utstråler utrolig magi, og til slutt føre til følelser minste tankene flagrende luft hvis noen usynlig tråd ugg australia norge trekkraft, trekke øynene til to personer med å puste. Som om spontant husket forbi hver kveld Pianfei Gongchou satyric hverandre, var hun sjarmerende, var han eleganse, de figuren er uklar i livet er latter, grunne rynke, kaster flyktig ... men vet ikke, så hver dans har blitt en luksus.

Medusa når hver natts dans, sendte han til en svart rose hårnål uggs neste hun kommer fra, er hun skatten han vant. I dag, reflekterer i hans dype øyne figuren hennes, stille stillhet, har blitt en skygge aldri visner sorte roser.Da hun var ti år gammel jente, hjemme i piano rommet, undervist av en lærer for å lære dans. Ser så enkle dansetrinn. Henne, men kunne ikke lære, snublet som en klønete liten and, læreren ofte sukk. Lin Yan longchamp, lene seg mot piano rommet døren, ser henne har vært ler, smiler som virkelig Dingding hat. Hun var så sint en presset læreren, skjøv opp døren Lin Yan-chi og utbrøt: «Jeg lærer ikke, tårene rant ut å gå.

uggs på nett og med at solen skinner på verandaen, er gulvet glatt nok til å lyse skyggen, far tok av seg frakken, iført en skinnende hvit skjorte, løsner på slipset, tok henne i hånden og førte henne ser tilbake på i takt med musikken, en i små skritt, sakte integrere i grasiøs notat å forestille deg selv i musikken flyter inkarnasjonen fisk shuttle Pitt Nymphoides Sphagnum, jage solen kastet reflektert på vannet spot ...

没有评论:

发表评论