2013年9月5日星期四

www.shoxskove.com nike norge meq161

På denne tiden,nike free run, har teamet satt ut djevler skjule kroppen er bra, og så vant Busan port deal igjen. Pro ut døren, Zheng Cheng hørt Zhao Zongming magen rumlende med sult, kunne ikke hjelpe, men smile, naboen å spørre foreldrene fortsatt bor der Zhao Zongming og størrelse på fire barn, hadde han kalt av teamet bagasje tungt, og etterlot åtte poser komprimerte kjeks, og deretter forlate stille. 3 november kl 07:00, solen fortsatt gjemmer seg i skyene for å sove, blåser fra japansk havet tåke innhyllet fjellene nær og langt. Gjennom tåken, kan man tydelig se fjellene, jungel og fjerne canyon strekninger av piggtråd, samt de av anti -tank grøfter og grøfter på kryss og tvers.

Posisjon nederst ved siden av elven som renner gjennom sentrum,nike norge, en stabel med et lag av kroppen, liggende magen trommelen med vann, og luften fylles med stanken av lik bølger pusten, dette er de siste dagene og av posisjoner overfor en Jiajun fortsatte beskytningen de onde konsekvenser. Ifølge japanske intelligens avdelinger informert, dette er ikke normal tilstand av artilleri En Jiajun, anslår sine ammunisjon forsyningsproblemer. Men er en slik sparsom avskalling, cheap nike air max fortsatt svært dødelig, uansett dag eller natt, ofte bare ut av rekkene av lik, umiddelbart oppdaget av den andre siden, et pass ikke mye som tette skjell rammet, den likene teamet plutselig refusjon er fullført, kontinuerlig innmating etter hundrevis av mennesker mistet livet, og til slutt ovenfor bare bryr seg.

Heldigvis finnes det mange nærliggende fjell fjærer og brønner,nike sko norge, eller selv ikke kan finne et sted å drikke. Dal og fjell flankene skyttergravene, bajonetter avgir utallige tusener av biter av kulde i den fuktige, mørke skyttergraver og bunkere i fjellet, med kokker brakt mat, en djevel og pinne soldater, sette bokser på matboks lokket verftet Korea kimchi, kan drikke for tynn velling bli reflektert i de ville skygger. I den japanske tilbaketrekking plan, maten er den foretrukne objekt for avreise, slik at de blokkerer kreftene dominerer svært lite mat, i disse dager med diverse port personell retrett akselererer, tapt bak frontlinjen departementer for transport har i utgangspunktet gått tom for mat, Hvis vi konfrontasjon fortsetter, er neste trinn i velling sannsynligvis ikke vil ha ris, men bare naturen.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论